Pages

Subscribe:

sunnuntai 22. syyskuuta 2013


Laadukas puhelinkuva. Anyways, pikkulikka käväisi taas lauantaina mätsärissä mahtavin tuloksin, PUN1 BIS3. Palkinnot olivat aivan järjettömän kivat, löytyy litra Nutrolinia, 7kg ruokaa, vitamiineja, omega-öljyä ja rouhetta jnejne. Laskeskelin palkintojen yhteisarvoa, n. 210e. Ihan kannattava mätsärireissu siis!

Medya alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään, kuinka asetellaan itse itsensä. Vielä on pitkä matka saada Medya esiintymään kuin Taika, mutta hyvällä mallilla ollaan! Vähän saa korjailla koipia oikeaan asentoon, mutta suurin ongelma tällä hetkellä on se, että Medya ei malta pysyä paikoillaan vaan yrittää tarjota uutta seisomista. Varsinkin etujalkoja sillä oli tapana liikutella eteenpäin tai askeltaa paikallaan. 

Liikkeitä täytyy edelleen treenata. Kakaralla on aina kiire, joten sitä saa aika paljon himmailla hihnalla. Haluaisin vielä joskus saada esitettyä sen alusta loppuun löysällä hihnalla, mutta tällä hetkellä se on hieman ongelmallista. Löysällä hihnalla Medya usein kiihdyttää vauhtiaan -> jään jälkeen -> jossain vaiheessa hihnan pituus tulee vastaan -> Medya pysähtyy/alkaa peitsaamaan. Helppo ratkaisuhan olisi kevyesti juosta myös itse MUTTA se taas saa pennun aivan liian innostuneeksi. Siitä alkaa hyppiminen ja kontaktinotto, sekä huonossa tapauksessa myös haukkuminen. Yritetään nyt saada Lahden KV:seen mennessä oikein mallikelpoinen esiintyminen!

2 kommenttia :